Koop je tickets!

Musical Stories – Voorstelling 2

Musical 12+: LET’S GO!!
“Een verhaal gebaseerd op High School Musical.”
Een groep studenten schrijft zich in voor de grote eindmusical van de school. Het gaat om een groep cheerleaders die tussen het oefenen voor de auditie ook nog moeten repeteren voor The Cheerleaderscup waar ze moeten optreden. Wordt de stress hen te veel of zullen ze het redden en wellicht een rol binnen te slepen in de eindmusical “High School Musical”!?

Musical 16+: MATILDA
Een verkorte versie van de film en musical Matilda.
Matilda is een meisje dat al op zeer jonge leeftijd ontzettend intelligent is. Maar haar gemene ouders en haar broertje geven geen barst om haar en vinden het maar niets dat ze altijd met haar neus in de boeken zit. Uiteindelijk sturen zij haar toch naar een school die geleid wordt door een afschuwelijk kreng. Hoe zal het haar op school vergaan?


Musical 10+: ZING! (2e voorstelling)

Buster Moon, een koala met grootste dromen, organiseert een zangwedstrijd voor de hele stad om zijn theater weer op de kaart te zetten. Wat de auditanten alleen niet weten, is dat de prijs van 100.000 euro niet te winnen valt… Hoe wordt dit opgelost door de dieren? Dat zien jullie in de voorstelling ZING!

  • Musical Stories - Voorstelling 2
     24/06/2023
     14:00 - 15:15
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

locatie  

Adres
Loolaan 16, Apeldoorn, Gelderland, 7315 AB, Netherlands

Scroll naar boven