Koop je tickets!

Valentijnsdag Videoboodschap

Wil jij je persoonlijke videoboodschap laten bezorgen bij je Valentijn? Je lieve opa en oma of je beste vriendin? Dat kan! Bestel hier jouw videoboodschap en neem vervolgens jouw video op (max 2:00 minuten). Stuur deze voor 12 februari a.s. naar administratie@timkoldenhof.nl onder vermelding van je eigen naar en die van de ontvanger. Onze Cupido’s zullen jouw videoboodschap vervolgens bezorgen aan de deur op Valentijnsdag bij diegene die je wilt verrassen en laten deze zien op een iPad.

Let op: alleen voor adressen in Apeldoorn. Wij komen op zondag 14 februari tussen 12:00 en 19:00 uur langs. Geef in de opmerkingen bij het afrekenen aan welke tijd jouw voorkeur heeft dat wij langsgaan bij de ontvanger. We kunnen nog niet garanderen dat we er ook om die tijd zijn. Maar we doen ons best! Een dag van tevoren zal je een specifieke tijd ontvangen.

Deze actie gaat alleen met een minimaal aantal bestellingen. Bestellen kan tot 12 februari. Mocht het niet doorgaan, geven we dat voor 13 februari door en storten we het bedrag terug. Zo heb je nog genoeg tijd om iets anders te regelen voor je Valentijn.
Voor deze actie geldt op = op.

  •  14/02/2021
     08:00 - 17:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
Scroll naar boven