Koop je tickets!

Valentijnsdag verzoeknummer

Heb jij een speciaal nummer met jouw Valentijn? Of een liedje die je altijd doet denken aan diegene? Onze Cupido’s gaan langs bij jouw special someone om jouw gekozen liedje persoonlijk aan te deur te zingen met hun engelenstem. In Valentijn stijl. Een leukere zingende boodschap kan je niet laten bezorgen toch? Wie ga jij verrassen? Je liefje met jullie speciale nummer? Je moeder? Of je oma en opa met een liedje van vroeger? Ook kan je een korte speciale boodschap achter laten waarom je dit nummer hebt gekozen en wij zullen het doorgeven.

Alle verzoeknummers zijn welkom. Heb je hulp nodig met het kiezen van een nummer? Cupido helpt je graag:
Voor je vriendin: zij – Marco Borsato | Never seen anything quite like you – The Script
Voor je vriend: I’m yours – Jason Mraz | Just the two of us – Bill Withers
Voor je moeder: mama, i love you – the spice girls
Voor je oma en opa: Alles is liefde – Blof
Voor je vader: Father & Friend – Alain Clark
Voor je beste vriendin: zij kent mij – snelle | Run through walls – The Script
Voor je beste vriend/vriendin: You’re my best friend – Queen

Geef in de opmerkingen bij het afrekenen aan welk nummer jij wilt dat onze Cupido’s voor jouw Valentijn gaan zingen. Vermeldt hierbij de artiest en de titel of eventueel een YouTube link naar het nummer.

Let op: alleen voor adressen in Apeldoorn. We komen op zondag 14 februari tussen 12:00 en 19:00 uur langs. Geef in de opmerkingen bij het afrekenen aan welke tijd jouw voorkeur heeft dat wij langsgaan bij de ontvanger. We kunnen nog niet garanderen dat we er ook om die tijd zijn. Maar we doen ons best! Een dag van tevoren zal je een specifieke tijd ontvangen.

Deze actie gaat alleen met een minimaal aantal bestellingen. Bestellen kan tot 12 februari. Mocht het niet doorgaan, geven we dat voor 13 februari door en storten we het bedrag terug. Zo heb je nog genoeg tijd om iets anders te regelen voor je Valentijn.
Voor deze actie geldt op = op.

  •  14/02/2021
     08:00 - 17:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
Scroll naar boven